sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tarkka paluu

Heipä hei. Varmaan ehkä joku on seurannut aikaisempaa blogiani, joka innostumisen loputtua vain jäi päivittämättä. Nyt olen saanut uuden inspiraation, toivonmukaan tämä on tuottoisakin. Blogin idea pysyy samana eli esitellä löytäjä ja edullisia tuotteita lähinnä, mutta joskus sattuu myös mukaan kalliimpia tuotteita edullisesti löydettynä. Kuten en edellisessä blogissa näyttänyt naamaani, jatkan samaa linjaa tässäkin. Vanhaa blogia en kuitenkaan ole poistamassa, jos sitä joku haluaa selailla niin selailkoon.

Alkulöpinöistä viis, tällä hetkellä kärsin hilseilevästä ihosta, jonka syytä en aivan tarkalleen tiedä. Työkaverini kertoi sellaisesta merkistä kun Himalaya Herbals, jolta löytyy edullisesti kosteuttava voide sekä myös jokin tehohoito ja myytäisiin Prismassa. No talsinpa ekana Viikin Prismaan tutkimaan hyllyjä, kyllä kyseistä merkkiä löytyi virkistävänä ja anti-aging-tuotteena. Seuraavana päivänä, eli tänään suuntasin Malmin Prismaan, mutta siellä ei ollut edes koko merkkiä myynnissä. Saiturinpörssiin, sinne Malmilla olevaan, suuntasin kiertelemään olisiko tullut mitään kivaa. Yllätyksekseni siellä hyllyllä kökötti muutama purkki juuri tätä kosteuttavaaa Himalaya Herbals Nourishing Skin Creamia. Testeristä kokeiltuani, ettei aiheuta kirvelyä, otin yhden purkin mukaani ja maksoin siitä hurjat 1.95 euroa. Voiteesta tulossa muutaman päivän testailun jälkeen.

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream 1.95€
Saiturinpörssi (2.95€)


Postaustoiveita, ideoita tuotteisiin ja postauksiin voi laittaa kommenttina laittaa. Hyvää joulun odotusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jee, löysin juuri entisen blogisi ja hirveä pettymys, että olitkin jo luovuttanut sen kanssa. Toivottavasti jaksat jatkaa tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva:) on kiva saada positiivista palautetta, kannustaa ainakin jatkamaan. Toivon itsekin, että jaksaisin tällä kertaa kirjoittaa tätä blogia ja etten luovuttaisi. Nyt en kuitenkaan stressaa siitä, kuinka monta julkaisua pitäisi kuukaudessa saada ja päivitysväliä, se toivonmukaan auttaisi ettei tulisi kyllästymistä.

      Poista