sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Jäähallin kirppis & Kattilahallin kirppis

Heipä taas. On ollut viikko takana hulinaa ja huisketta, myöskään kirjoitettavaa ei ikävä kyllä ole ollut. Mutta nyt haluaisin kertoa teille pari paikkaa, jossa olen tänään käynyt ja tehnyt muutaman kivan löydön kosmetiikkapuolelta että myöskin vaatepuolelta. Vaatteita en kyllä halua tänne kuvailla, joten niitä ei täältä löydy. Käväisin tänään Pasilassa, kun mulla oli sovittu eräs asia siellä. No asiani hoidon jälkeen nappasin ensimmäisen ratikan minkä näin ja kiertelin sitten pitkin Pasilaa Töölöön päin. Matkalla näin Helsingin Jäähallin, jossa oli isot teksti: "kirpputori avoinna tänään". No mun piti sit hypätä pois seuraaval pysäkil ja mennä vähän kiertelemään. Vaatteita en sieltä ollenkaan löytänyt, mutta löysin eurolla BareMineralsin meikkipohjan sävyssä Fairly Light. Mikä tuuri! Varsinkin, kun sävy oli oikea. Kuka haluaa edes luopua tästä ihanuudesta, varsinkaan eurolla. 


Lisäksi eräästä toisesta pöydästä löysin mielenkiintoisen tuotteen myös euron hintaan. Kyseessä on KMS California Flatout Smoothing-seerumin. Koskaan en ole kokeillut mitään KMS Californian tuotteita, joten kerta se on ensimmäinenkin. Tämä on sellainen kaksiosainen tuote, pohjalla on valkoista mömmöä ja päällä sellaista violettiin vivahtavaa nestettä. Tästä tuotteesta sitten lisää.


Kattilahallin kirpparilta löysin vain kosmetiikkapuolelta BikBokin kynsilakan kuivattajan eurolla. Saa nähdä miten toimii, en ole kyllä nyt muutamaan kuukauteen lakkaillut kynsiä, koska jätin kynsilakkani vanhempieni luokse. Aion ne kyllä hakea sieltä ja lakkailla kynsiäni ahkerammin tai sitten käy varmaan taas se, että muka ei ole aikaa. Vaatteita löysin kyllä hyvin Kattihallin kirpparilta, maksoin niistä 1-3 euroon. Suosittelen kyllä käymään siellä.


Jos nyt alkoi kiinnostaa nuo kaksi Helsingissä olevaa kirpparia, niin voitte tutkia niitten sivuja alla olevista linkeistä. Kummatkin ovat sellaisia kirppareita, joissa ovat myyntipöydät ja tuotteiden myyjä, enemmänkin kirppistapahtumia. Voit myös tinkiä hinnoista itse paikan päällä. Täytyy sen verta kuitenkin mainita tuosta Kattilahallin kirppiksestä, että se on tosi suosittu ja jonotin sinne tänään sellaisen puoli tuntia, kun jonoa oli bussipysäkille asti. Seuraavan kerran Kattilahallin kirppis järjestetään 22. päivä helmikuuta vasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti