maanantai 2. helmikuuta 2015

L'oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil Face

Nyt kiukuttaa. Ensimmäisenä ja ainoana se, että en saanut iHerbistä tilattua. Pitääkö siellä olla tosiaan luottokortti? Kun väittävät Visa Electoronin käyvän, niin silti maksu hylätty. PayPal ilomielin huolii korttini, mutta kun ei PayPal käy iHerbiin. Oii miksii? Eikä se nyt ole mistään nostorajoistakaan tai katteista kiinni. Eikä myöskään väärin olevista numeroista...

No mutta päivän asiaan. Onko kukaan huomannut samaa piirrettä kuin minussa tuppaa olemaan? No, tämä piirre on sellainen, että noita ilmaisnäytteitä tuppaa tulemaan mukaan, jos sellaisia sattuu vaan silmään. Sokoksella käydessäni viimeksi nappasin neljä kappaletta tätä L'orealin kasvoöljyä ja muutamat Lumenen näytteet.

Ei vieläkään päästy siihen otsikon asiaan, mutta jos nyt. Oon muutamaan otteeseen kokeillut tätä L'orealin Extraordinary-kasvoöljyä ja yrittänyt tykätä tästä. Ensimmäinen asia minkä tästä saa irti, on sen tuoksu. En oikein tykkää siitä, tosi vahvan parfyymimainen. Kasvoille levittyy tosi hyvin, mutta jättää sellaisen öljyisen pinnan, joka herättää ristiriitaisia tunteita. Nimittäin, jos kasvoihin koskee niin sormet tulee epämiellyttävän öljyiseksi, mutta ei naamaakaan kiristä tai hilseilytä. Ei tämä mitään rypsiöljyn kaltaista öljyä ole, että ei sellaisesta fiiliksestä pelkoa, että sormet olisivat niin öljyiset. Muihin kasvoöljyihin en osaa vertailla, mutta hiusöljyyn verrattuna tosiaan on kyllä tosi kevyttä ja juoksevaa. Kasvoilla ei aiheuta kutinaa tai muutakaan mitään epämiellyttävää.


Ja jos inci-lista jotakuta kiinnostaa ja siitä saa selvää, niin tuossa se on. Vaikka pakkauskoko on 3 milliä, niin testipakkausta riittää 2-3 käyttökertaan ainakin, riippuen siitä kuinka paljon sitä annostaa kasvoille. Testailusta päätellen, en kyllä lähtisi ostamaan täysikokoista pakkausta, vaikka kovasti haluan tästä tykätä.

4 kommenttia:

  1. Ehkä kaikkien pankkien Electron ei toimi iHerbissä? :( Itse tilaan Nordean Electronilla, se kyllä toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla luotto-ominaisuutta kortissa? Siis mulla on aina Visa Electron maksuissa toiminut Handelsbanken, joten en ymmärrä miksi ei toimi nyt. Ja en nyt tän takia halua liittyä uuden pankin asiakkaaksi tai hommata luottokorttia tai -ominaisuutta.

      Poista
  2. Ei oo, ihan tavan Visa Electron. Höh. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitää varmaan pyytää jota kuta muuta kokeilee luottokortilla :(

      Poista