sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viimeaikaiset ostot ja eka Dermoshop-tilaus

Koulu ja kokoaikatyö vie kyllä kummasti aikaa blogin kirjoittamiselta, no oikea syy on kyllä nyt ollut aiheettomuus. Kuitenkin, tässä vähän aikaa sitten tilasin työporukan tilauksessa samalla ekat omat Dermosilin tuotteet. Olen Dermosilia jonkun verran käyttänyt, itse en ole koskaan tilannut, vaan vienyt ne aina äitiltä :D. Nyt lehteä selaillessa tuli himotus pariin juttuun, jotka oli saatava. Ensimmäinen must to get-tuote on Dermosilin Makeup brush cleaner eli tutummin meikkisiveltimien puhdistusaine. Oon tosi laiska putsaamaan meikkisiveltiämini, testasinkin tätä jo samana päivänä kun sain tuotteen käsiini. Hintaa 100 millilitran pullolla oli 5.30 euroa, harmikseni Kicksin vastaava maksaa 6.90 euroa ja sisällöltään on 200 millilitraa, joten voitte arvata vaan minkä ostan tämän jälkeen. Tämä on siis minun eka ihan siveltimille tarkoitettu puhdistusaine, pyhitän tälle myöhemmin oman postauksen, kunhan saan nyt tarpeeksi testailtua.


Toinen tuote, jonka Dermosililta halusin on väriä suojaava shampoo kuiville hiuksille. Kulutin viimeisen shamppooni siihen c-vitamiini värinpoistoon, kerkesin kyllä ostaa jo Timotei-shamppoon, unohdin kuvata sen tätä postausta varten. Timoteilla hintaa oli 1.49 euroa 200 millilitran pakkauksessa Tarjoustalossa. Dermosilin 500 millin pönikällä oli hintaa 5 euroa. Edukkaampaa tuo Timotei on, mutta ehkä mä en siihen tällä kertaa kuole. Kummastakin teen varmaan sitten joskus oman postauksen.


Olen Facebookissa monella nettikirpparilla mukana. Viikko sitten näin aivan äärettömän ihanuuden, joka mun oli pakko hankkia. Annoin itselleni luvan, sillä enhän mä nyt omista mitään laadukasta hajuvettä, sillä en nyt Beyoncen hajuvettä koe sellaiseksi kuin tätä ja en ole varma omistamieni pikku Escadojen aitoudesta, sillä ne ovat rajan takaa ostetut... Tämä ihanuus on Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh-tuoksu. Maksoin lähes käyttämättömästä ihanuudesta 15 euroa. Tuoksun koko on 75 milliä. Rakastan kyllä tätä tuoksua, kävin Sokoksella tuoksuttamassa sitä uutta Daisyn muunnosta Sorbetia, sekin oli kyllä kivan tuoksuinen. Niin ja toki nappasin mukaani tuotenäytteitä, joista lisää myöhemmin.


Sokokselta tarttui pari päivää sitten muutama ripsiväri mukaan, joita ei puhelimeni halunnut laittaa tähän julkaisuun. Kyseessähän ei ole mikään tavallinen ripsari, vaan Cliniquen Bottom Lash Mascara eli alaripsille tarkoitettu ripsiväri. Harmikseni oli vain mustanruskeaa, mutta ehkä se on vähän pehmeämpi alaripsille. Nämähän maksoivat 3 euroa kappaleelta ja olihan mun pakko niitä ottaa 3 kappaletta, kun normihinta oli hurjat 20 euroa. Saa nähä osaanko ja tulenko käyttämään näitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti