sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ensivaikutelma: XZ Xylitol&Hunaja Tehohoito

Hiukseni ovat vaalennetut, erittäin haaroittuneet ja helposti takkuuntuvat sekä erittäin kuivat. Kosteutusta olen antanut lähinnä öljyshamppoolla ja hiusöljyllä. Normaalia hoitoainetta en ole käyttänyt vuosia hiuksiini, kun olen siitä oppinut pois. Ennen vaalennusta ei minulta löytynyt kuin ehkä yksi tai kaksi kaksihaaraista hiusta etsimällä, vaikka hoitoainetta en ollut silloinkaan käyttänyt. Nykyään ei tarvitse edes etsiä kaksihaaraisia hiuksia... Mutta pakko tulla hehkuttamaan millaisen tuloksen sain jo yhdellä XZ Hunaja&Xylitol-tehohoidolla. Ensinnäkin, pesin hiukset normaalisti shamppoolla ja levitin sitten tätä kuivemmaksi puristeltuihin hiuksiin jonkin verran, varsinkin juuri helposti takkuuntuville kohdille. Annoin vaikuttaa muutaman minuutin ja pesin pois. Eron kyllä jo huomasi jo pestessä pois, hiukset olivat todella siloiset jo silloin. Kuivuessaan ei ollut edes ilmestynyt yhtään takkua! Toisena päivänä ei ollut ilmestynyt takkuja ja latvat olivat paljon siloisemmat. Tuotehan on silikoniton, joten silikoni ei ollut tämän siloisuuden takana. 

Tuoksu tuotteessa on erittäin mieto, hieman makea. En kyllä hirveästi erota mitään tuoksua, voi johtua siitä, että en ole varmaan koskaan haistanut xylitolia tai hunajaakaan. Tehohoito tulee tuubista hyvin, ei valu kyllä puristamatta tuubia. Samankaltainen koostumus kuin useissa normaaleissa hoitoaineissa. Tuoksu ei jäänyt hiuksiin, ainakaan häiritsevästi. Mä ainakin suosittelen tätä tuotetta kaikille muille takkuturkin kanssa kamppaileville! Varsinkaan, kun hinta ei ollut kovin paha. 

2 kommenttia:

  1. Mä sain jossain vaiheessa kaupanpäällisinä Doven Nourishing Oil Care -tehohoidon, jossa siis oli öljy mukana, tykkäsin siitä paljon. Pitää ehkä kokeilla tätäkin, nämähän on varmaan samaa hintaluokkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookkaan sitä kokeillut :o Paitsi no saman sarjan shamppoota ja tykkäsin siitä kyllä paljon. On kyllä kokeilemisen arvoinen tuote:)

      Poista