torstai 8. tammikuuta 2015

Garnier Micellar Cleansing Water

Ajattelin nyt esitellä teille Garnierin miselliveden. Misellivesibuumi on jo laskeutunut ja monet ovat näistä ihmeellisistä misellivesistä postailleet. Mäkin ajattelisin sitten vääntää nyt misellivedestä postauksen. Ostin tämän joskus kesällä erään Anttilan loppuunmyynnistä, kun oli niin hehkutettu, kuinka puhdistaa meikin ja blaablaa. No aluksihan minä tykkäsin tästä, mutta nykyään käytän vain meikittöminä päivinä. Ei tunnu edes kunnolla ihomeikkiä puhdistavan, joten jätän suosiolla meikittömille päiville ja silloin kun en käytä ihomeikkiä. Pakkaus on siitä hyvä, että näkee selvästi, kuinka paljon on tuotetta on kulunut ja kuinka paljon sitä on jäljellä. Misellivesi kuplii jonkin verran, jos sitä ravistaa hennosti, eipä sillä ole vielä ollut vaikutusta käyttöön. Saa nähdä sitten miten asia on, kun pullo on loppumaisillaan. Piristystä tuotteeseen lisää pirteän pinkki korkki. Misellivedellä puhdistus onnistuu parhaiten vanulapuilla, vanun kanssa en itse tykkää käyttää. 


Alempana kuvassa kuvattuna inci-luettelo, jos jota kiinnostaa. Purkin luvataan riittävään 200 puhdistuskertaan, voisin sanoa, että riittääkin todennäköisesti ja ehkä enempääkin. Olen itse käyttänyt jo kymmenkunta kertaa ja ei ole vielä hirveästi kulunut misellivettä. Hintaa en tarkalleen muista, mutta taisi alennettuna olla 4-5 euron välissä, normaalisti oli jotakin 7 euroa silloin, kun tuotteen ostin. Lupailee kyllä poistavansa tehokkaasti meikin iholta sekä huulilta, en ole kyllä enää samaa mieltä ja tehoaa paremmin todella todella kevyeen meikkin. Eikä tarvitse edes huuhdella! Tuoksu ei ole kovin hajuaistia hivelevä, lääkemäinen kylläkin, mutta todella mieto. Yhteenvetona sanoisin, että hyvä tuote meikittömän päivän kasvojen puhdistukseen.

2 kommenttia:

  1. 200 käyttökertaa on varmasti aika totta, koska tämä on tosi riittoisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti on:D mutta välillä kyllä tulee huomattua joissakin tuotteissa, että kestää pidempään kuin on luvattu. Johtunee siitä, kun ohjeistusta vähempi määrä kuluu:) mukavaahan se on, mutta ei huonojen tuotteiden kanssa.

      Poista