sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Panosta siveltimiin?

Eilen illalla mulle tuli sellainen mieleen, että pitäskö mun oikeesti panostaa kunnollisiin meikkisiveltimiin. Nykyinen meikkivoide&puuterisivellin on ostettu jo useita vuosia sitten H&M:stä, mutta kyllä se on hyvin näihin päiviin asti pelannut eikä maksanutkaan montaa euroa. Muistaakseni olen pariin kertaan liimannut toisen pään uudelleen kiinni, koska se on lähtenyt irti. Nyt parisen viikkoa sitten tuosta mustasta osasta irtosi pala ja puu paistaa kolosta. 


Poskipunasiveltimenä olen käyttänyt tälläistä pinkkivartista sivellintä, taitaa oikeasti olla puuterisivellin. Ostin tän joskus jostakin, ei ollut kovin kallis kylläkään. Karvojahan tästä irtoilee joskus. Mikä tätä ja ylempää sivellintä yhdistää niin se, että voishan näitä siveltimiä joskus edes pestä... Se on tainut vähä jäädä muuton jälkeen, kun marsheille saippua jäi jonnekin laatikon pohjalle.


Kyllä multa jopa yksi panostettu sivellin löytyy, tai no sehän tuli BM paketissa, mutta silti. Flawless Face on ollut käytössä mineraalipohjissa, mitä nyt olen pari kertaa tässä nyt käyttänyt niitä. Kuvista multa jäi pois luomivärisivellin, mikä on myöskin H&M sivellin ja myyty smokey eye-siveltimenä. Tunnetusti minä näytän smokey eyen tehneenä itselleni, että olisi turpaan tullut ja oikein huolella.


Tällä hetkellä mua himottaa kovasti Di.. siis Ecotoolsin siveltimet. Ecotoolsin siveltimistä olen kuullut paljon hyvää sanottavaa sekä hinnan että laadun puolesta. Ecotoolseja kehutaan myös ympäristöystävällisiksi. Mietin, että pitäisiköhän tilata Ebaysta sarjan siveltimiä, mutta ovatko ne edes aitoja tai halvempiakaan. En kuitenkaan halua maksaa mansikoita siveltimistä ja mulla nyt ei niin aikaa ole juosta pitkin kauppoja metsästäen laadukkaita ja edullisia siveltimiä. Olkaa hyvät, saatte nyt mainostaa mulle hyviä ja edullisia siveltimiä.

5 kommenttia:

  1. Ecotoolsin siveltimet on kyllä hyviä hinta-laatusuhteeltaan! Ei kannata ostaa eBaysta kun ei tosiaan ole aitoudesta takeita. Iherbistä saa edullisesti aitoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tarviikin tutustua iHerbiin:) koskaan en sieltä ole tilannut mitään. Onko kuitenkin halvempaa kuin Suomessa toimituskuluineen? Tai tosissaan, menenkin itse samantien katsomaan:D kiitos sulle!

      Poista
  2. On tosissaan reippaasti halvempaa kuin Suomessa, postikuluineenkin. Jos et ole ennen tilannut sieltä niin koodilla KON114 saa alennusta 5 tai 10 dollaria riippuen tilauksen suuruudesta. (Koodi on mun affiliate-koodi ja saan jotain bonusta tilauksestasi. Kaikki asiakkaat saa iHerbissä tuollaisen koodin.) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en o tilannu, kiitos paljon vinkistä! Entäs nuo tullit?

      Poista
    2. Yli 22 euron tilauksesta saattaa joutua maksamaan arvonlisäverot (24 %), itse en ole joutunut maksamaan kuin kerran vaikka olen tilannut varmaan kymmeniä kertoja tässä vuosien varrella ja sekin useamman kympin tilauksesta.

      Poista