perjantai 30. tammikuuta 2015

Mitä lahjaksi aloittavalle meikkaajalle?

Minulla on pieni, kinkkinen pulma. Mitä ostaisinkaan lahjaksi aloittevalle meikkaajalle? Eräs tuttavani täyttää pian 13 vuotta ja saa vanhemmiltaan luvan alkaa meikkaamaan. No minä tietenkin mietin, että mitä ostaisin hänelle lahjaksi ja päädyin sitten hänelle ostamaan jotain meikkejä ja meikkaustarvikkeita. Kysymys kuuluukin, että mitä minä sitten hänelle ostan? Meikkilaukun olen tietenkin jo tilannut. Pinkin sellaisen, kun lemppariväri tuppaa olemaan.

Päätin tilata ekaa kertaa iHerbistä parin viikon sisllä, joten iHerb on oiva valinta hänen lahjan ostospaikaksi. Aikaa synttäreihin on huhtikuuhun, joten kiirettä ei vielä ole. Hänen äitinsä on sitä mieltä, että laadukkaat siveltimet on hyvä olla. Joten mielessäni kävivät, että jos tilaan EcoToolsin siveltimet. Hinta-laatusuhde on näissä kuulemma hyvä.


Myös yksi varma valinta olisi ripsiväri, kun niitähän kuuluu vaihtaa 3 kuukauden välein, ainakin suosituksen mukaan. iHerbissä on edullisia ja hyvä valikoima erilaisia ripsareja. Vedenkestävää en kyllä ehkä lähtisi ostamaan. Punnitsen vähän kyllä mustan ja ruskean välillä...


Myös vaaleat luomivärit olisivat hyvä vaihtoehto nuorelle naisen alulle. Ruskean sävyiset ovat varma valinta. Niitäkin on hyvä valikoima iHerbissä. Kun huulikiiltoja ja -rasvoja en viitsi ostaa, sillä neiti omistaa niitä jo kiitettävän kokoelman jo Baby Lipsien muodossa.


Kertokaahan tekin mielipidettänne asiaan. Mikä on hyvä? Mikä on huono lahja? Puuttuuko tästä jotain, mitä itse antaisitte. Millä meikeillä aloitit meikkaamisen? Ihan mitä vain tulee mieleen aiheesta. Kuvat mä kaappasin Googlen kuvahausta tietenkin.

2 kommenttia:

  1. Entä jos antaisitkin jotain puhdistusaineita? Meikkejähän on ihana ostaa, poistoaineita sen sijaan ei... Mutta ripsiväri on varmasti tarpeen, luomivärit taas ihania. ;) Varmaan alkaa kohta olla tarpeen myös joku peiteaine, mutta niitä on kyllä vaikea ostaa, jos ei ole ihovärimalli mukana. Tai no, Wet'n'Wildin Cover All (ja linkki johonkin ohjeblogiin!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, puhdistusaine kyllä vois olla kiva, enpä tullut ajatelleeksi. Peiteainetta hän kaipaili, koska oli ostanut semmoisen kesällä ja sekin osoittautui liian tummaksi näin talvella. Tuo Wettiksen peitepaletti ois kyllä tosi pro! Tykkäsin siitä itekkin paljon.

      Poista